Can't wait to tell you more...

 
 
 

Der er to ledige pladser til én ung mand og én ung kvinde på hold 2020.

Hold 2021 er åben for tilmelding.

Hold 2022 åbner for tilmelding den 1. december 2019.

 
 
Global Discipleship Training_Bibelskole-14.jpg
 

oplev 3 måneder i etiopien

Global Discipleship Training er et fem måneders unikt bibelskoleophold, som delvist foregår i Danmark, og delvist i Etiopien. Hjertet af opholdet er tre måneder på bibelskolen i Etiopien, hvor du sammen med dine højskolevenner vil blive inspireret af undervisning fra danske og etiopiske kristne.

 

ETIOPiere vil INSPIREre DIG

I Etiopien findes den største lutherske kirke i verden, og hvert år bliver hundredetusinder etiopiere omvendt. Du vil møde og blive undervist af kristne fra denne kirke, som har udlevet det, de fortæller om. Det samme skal du! Du skal ud og leve det, du hører. Du bliver en del af et eller flere projekter i området, hvor du følges med etiopiere, lærer fra dem, deler tro med dem og ser deres verden.


Global Discipleship Training_photo by Kristoffer Vammen-1.jpg

Et stærkt fællesskab

Hjemme på bibelskolen er der plads til at dele dine oplevelser og vidnesbyrd med dine højskolevenner. I er blevet rystet sammen på teambuilding, og du vil følges med dem gennem alt, hvad du oplever. Det er opskriften på et enestående fællesskab! 


 

Hvem er vi

GDT er et teamwork mellem Promissio og Børkop Højskole. Forberedelse og efterbearbejdning foregår på en separat linje på Børkop Højskole. I Etiopien benytter Promissio den erfaring og det netværk, de opbygget gennem de 70 år, de har arbejdet i landet.  Lær Promissio og Børkop Højskole bedre at kende på deres hjemmesider.

 

Global-Discipleship-Training_Bibelskole-21_editCH.jpg

Du bliver forandret

 

GDT vil ikke bare give dig et højskoleophold. GDT vil udfordre dig, så du ikke tager hjem som den samme, som du var, da du kom. GDT vil have dig ud af comfortzonen, så du kan være med til at rejse beyond borders sammen med Gud - både indeni og udenpå.

 

 

Du kan være helt tryg

Du bliver ikke bare sendt på en flyver til Etiopien. GDT består også af et forberedelseskursus inden afrejse til Etiopien, og et efterbearbejdningskursus når du får dansk grund under fødderne igen. Her lærer du blandt andet om etiopisk kultur og afrikansk stammereligion, udover øvelser i at holde andagter og fortælle om de vilde oplevelser, du har fået.  Gennem hele opholdet har du en mentor, som du kan dele stort og små med. Vi er med dig fra eventyret starter, til du sætter det sidste punktum. 

 

Global Discipleship Training_photo by Kristoffer Vammen-11.jpg

PRIVATLIVSPOLITIKKER

Find al information om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata på vores hjemmesider.
Læs Børkop Højskoles privatlivspolitik og Promissios privatlivspolitik.

Alt i alt er jeg bare helt igennem glad for GDT, fordi jeg tror, at dem, der tager af sted, vil opleve at komme til at ligne Jesus mere! – Kirken i verden har brug for flere mennesker som ligner Jesus.
— Michael Bak Nygaard, forkynder og underviser på Børkop Højskole
Global Discipleship Training_Michael Mygaard-1.jpg